research

AzTU-da “Azərbaycanda Rektorlar Konfransının yaradılması” layihəsi üzrə məlumatlandırma sessiyası keçirilib

Avropa İttifaqının maliyyə dəstəyi ilə həyata keçirilən Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) tərəfdaş olduğu ERASMUS+ KA2 proqramı çərçivəsində “Azər ..

2021-07-15
research

UniClad layihəsi çərçivəsində hazırlanan mobil tətbiq Aqrar İnnovasiya Festivalında nümayiş olunub

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) tərəfdaşı olduğu ERASMUS+KA2 proqramı çərçivəsində həyata keçirilən UniClad layihəsi üzrə hazırlanan “Yem kalku ..

2021-06-28
research

AzTU-da ERASMUS+ “Nəqliyyat xidmətləri üzrə böhran və risk mühəndisliyi” CRENG layihəsi çərçivəsində növbəti görüş keçirilib

İyulun 8-də Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU), Bakı Mühəndislik Universiteti və Azərbaycan Texnologiya Universitetinin mütəxəssisləri birgə ERASMUS+ “Nəqliyyat xidmət ..

2019-09-07