research

AzTU-da rəqəmsal transformasiyaya həsr olunan növbəti dəyirmi masa

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) İnnovasiya və Rəqəmsal İnkişaf Agentliyinin (İRİA) və Təhsil Sisteminin İnformasiyalaşdırılması İdarəsinin (TSİİ) nümayəndəl ..

2024-06-28

Sakarya Tətbiqi Elmlər Universitetinin müəllimi AzTU-da mühazirə deyib

Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU) Türkiyənin Sakarya Tətbiqi Elmlər Universiteti ilə “Erasmus+” mübadilə proqramı çərçivəsində əməkdaşlığı uğu ..

2024-06-28

AzTU-da “Məzun Günü”

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) “Məzun Günü” keçirilib. Əvvəlcə torpaqlarımızın ərazi bütövlüyü və suverenliyi uğrunda canların ..

2024-06-26
research

LMQS layihəsi çərçivəsində təlimlər keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) tərəfdaş olduğu “Rusiya Federasiyası, Qazaxıstan və Azərbaycanda səhiyyədə strateji keyfiyyət menecmenti və risklərin idarə olunması &u ..

research

LMQS layihəsi çərçivəsində hesabat görüşü keçirilib

research

Berlində Azərbaycan dili məktəbinin açılışı olub

Berlindəki Azərbaycan Mədəniyyət Mərkəzində Diasporla İş üzrə Dövlət Komitəsinin, Mədəniyyət Nazirliyinin və Azərbaycan Respublikasının Almaniyadakı Səfirliyinin birgə ..

research

Avropada yaşayan azərbaycanlı mühəndislərin forumu keçirilib

Diasporla İş üzrə Dövlət Komitəsinin təşkilatçılığı ilə Almaniyada daha bir mühüm tədbir – “Avropada yaşayan azərbaycanlı mühəndislərin fo ..

research

“Azərbaycan Rektorlar Konfransının yaradılması” layihəsinin yekun hesabat konfransı keçirilib

Bakı Biznes Universitetinin koordinatoru olduğu “Azərbaycan Rektorlar Konfransının yaradılması” (ECAR) layihəsinin yekun hesabat konfransı keçirilib. Tədbirdə elm və t ..

2024-06-24

AzTU tələbələri Dünya Robot Çempionatının finalına vəsiqə qazanıb

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) tələbələri ölkəmizdə ilk dəfə olaraq keçirilən Dünya Robot Çempionatının seçmə mərhələsində iştirak edib. 25 ..

2024-06-24

AzTU əməkdaşları Tailandda Qlobal Davamlı İnkişaf Konqresində iştirak ediblər

Tailandın paytaxtı Banqkok şəhərində “Times Higher Education” (THE) agentliyinin təşkilatçılığı ilə keçirilən Qlobal Davamlı İnkişaf Konqresi keçirili ..

2024-06-20
research

AzTU əməkdaşı Türkiyədə beynəlxalq həftədə iştirak edib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Beynəlxalq əlaqələr şöbəsinin beynəlxalq əməkdaşlıq və mübadilə qrupunun rəhbəri Mənzər Məmmədli Türkiyənin Uşak Universi ..

research

AzTU əməkdaşı “Azərbaycanın dünyanın yaşıl gələcəyinə artan töhfəsi” mövzusunda növbəti master-klass keçib

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) Dayanıqlı İnkişaf İnstitutunun əməkdaşı İqor Nasirovun "Azərbaycanın dünyanın yaşıl gələcəyinə artan töhfəsi” ..

research

AzTU əməkdaşı SABAH qruplarının tələbələrinə seminar keçib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) İnsan resursları departamentinin rəhbəri, beynəlxalq ICF sertfikatlı kouç Aytən Şıxəliyeva SABAH qruplarının tələbələrinə kouç ..